Beoordelingen van Eetwinkel de Groene Kever Zuidhorn

Recente recensies van Eetwinkel de Groene Kever Zuidhorn

5 sterren na 37 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Ruime porties. De burgers zijn een aanrader. De bezorging was ook heel snel. Top!

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was mijn eerste bezoek en meteen een goede ervaring! De bestelling stond klaar toen ik kwam, de behandeling was heel vriendelijk, het eten was lekker, de portie was royaal genoeg! Alle reden om een goede recensie te schrijven!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker snel bezorgt

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer dik voor mekaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we bestelden was niet goed maar is toen telefonische opgelost vandaag weer besteld en het was uitstekend dus voor herhaling vatbaar

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje te laat, maar heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Beter & lekkerder dan ‘zo maar’ een frietje!. Gewoon een kwaliteitscafetaria!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorger gaf netjes excuus voor het te laat leveren van de bezorging. Als ik een tip mag geven dan zou ik een gezinszak friet ( 4 personen) iets royaler vullen.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipschnitzels en frietjes waren iets te lang gebakken. De salade die er bij zat was wel erg lekker.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

In tegenstelling tot eerdere bestellingen was de franse friet dit keer niet zo lekker. Meerdere harde stukken en vol met kleine stukjes friet

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was weer dik voor elkaar!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! en netjes op tijd bezorgd! Top!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg goede hamburgers, al vonden we het verschil tussen een hamburger speciaal en een XL niet zo groot (voor ruim €2,- prijsverschil) Gemakkelijk bestellen via de site, waarbij je kunt aangeven wanneer je het bestelde kunt halen.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere snacks en patat. Helaas was één portie patat zonder schil, terwijl ik met schil besteld had. Porties zouden voor dit geld wat groter mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via via hoorden wij dat je online kunt bestellen en dat het eten lekker is het was inderdaad heerlijk en ook de bezorging fantastisch ik zou zeggen ga zo door !! een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Heerlijke burger en patat lekker vers.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De beste & lekkerste (*cheese ) burger in Zuidhorn...echt heerlijk!

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en wat een grote porties! Super. Burger was heerlijk vers en rijkelijk belegd en EINDELIJK zijn er normale eierballen te krijgen in Zuidhorn!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering en lekker eten!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog niet eerder meegemaakt in Zuidhorn! Snacken, maar dan net even anders. Vers & lekker. Via bestelsysteem op de website de bestelling doorgegeven en exact op de minuut geleverd! Ondernemers die hun nek uitsteken en het anders willen doen. En wat ons betreft hebben ze er een klant bij. Groot compliment en dikke duim omhoog! 👍🏼 PS. alleen nog even goed letten op se bestelnummers. Wij hadden 04365LUL ;-)

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten van De Groene Kever. Probeer eens de ossenhaas wraps, verse boerenkool stamppot of de burger speciaal!

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté van de haas menu miste saté saus. En de porties mochten wel iets groter. Kwaliteit was verder goed.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles online, bestelling, betaling en gratis thuisbezorgd. Binnen een half uur konden wij eten. Heel lekker. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet, geweldig goede burgers en vlotte bezorging!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede kwaliteit. Producten op tijd bezorgd. Fijn dat er al vanaf 10 euro bezorgd wordt.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat! Lekker goedkoop Gratis bezorgd op de vooraf afgesproken tijd! 👍🏾👍🏾

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Als tip zou ik persoonlijk iets meer in het bakje doen. We hadden er net genoeg aan.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik ben heel erg tevreden over deze service, online bestellen en dan is alles ook precies op tijd klaar. Heerlijk Franse frietjes.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling ging makkelijk via hun website en nadien werden we gebeld met een vraag over de frietjes. Ophalen ging vlot en goed geprijsd. Het eten is erg goed bevallen. Bedankt!